TINERI CARE AU FURAT O CANTITATE RECORD DE TIGARI!

29 octombrie 2018 19:220 comments

 

Poliţiştii din Alba, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au reuşit prinderea, în flagrant delict, a două persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi de ţigări, din supermarketuri. Asupra lor au fost găsite ţigări, în valoare de 18.000 de lei, sustrase dintr-un supermerket din comuna Săsciori. Cei doi vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

 

La data de 27 octombrie 2018, în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, Poliţiei Oraşului Cugir, Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale al IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din IGPR și al jandarmilor, s-a reușit prinderea, în flagrant delict, a doi bărbaţi, de 31 şi 34 de ani, din judeţul Timiş, bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi de ţigări, din supermerketuri, atât de pe raza judeţului Alba cât şi din alte judeţe din Transilvania.

 

Cei doi bărbaţi au fost prinşi într-o pădure de pe raza comunei Pianu, în urma unei ample operaţiuni de căutare în care au fost implicaţi peste 25 poliţişti şi jandarmi.

 

Anterior acestui moment, autoturismul cu care se deplasau cei doi fusese identificat, în trafic, pe raza localităţii Vinerea, de către un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, care a efectuat semnalele regulamentare de oprire. Întrucât şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, s-a pornit în urmărirea acestuia, iar un poliţist a folosit armamentul din dotare.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com