Tinerii liberali au plantat puieţi forestieri malul râului Ampoi

21 martie 2011 00:000 comments

Sâmbătă, 19 martie, în cartierul Ampoi, a avut loc o acţiune a TNL Alba Iulia, susţinută şi de câţiva dintre seniorii locali ai partidului, în frunte cu Călin Potor, deputat PNL de Alba şi Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba.
Acţiunea a avut două componente principale: curăţirea malului râului Ampoi şi plantarea de puieţi forestiri. Un fapt îmbucurător pentru organizatori a fost acela că un număr destul de mare de locuitori din zonă li s-au alăturat pe parcursul celor câteva ore cât a durat acţiunea, lucru ce dovedeşte interesul respectivilor cetăţeni pentru înfrumuseţarea cartierului în care locuiesc. Acţiunea s-a desfăşurat în foarte bune condiţii, iar participanţii au reuşit să strângă saci întregi de gunoaie şi materiale reciclabile din albia râului Ampoi şi de pe malurile acestuia, dar şi să planteze în jur de 250 de puieţi.
„Acţiunea din 19 martie face parte dintr-un program mai larg de acţiuni de ordin ecologic susţinute de TNL Alba Iulia, pornind cu campania de susţinere a proiectului civic de salvare a Parcului Custozza şi terminând cu câteva acţiuni de ecologizare pe care le avem programate pe parcusul „Lunii pădurii: 15 martie – 15 aprilie”. Nu întâmplător a fost aleasă zona de pe malul râului Ampoi şi nici data de 19 martie, în condiţiile în care în fiecare an, pe 22 martie, sărbătorim Ziua Mondială a Apei”, ne-a declarat preşedintele TNL Alba Iulia, Adrian Simion. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com