Toamna se numără…bostanii la Hăpria

1 noiembrie 2013 09:040 comments

IMG_1312

Elevii de la Şcoala Primară din Hăpria, comuna Ciugud, au aşteptat cu mare nerăbdare sosirea toamnei. Aceste lucru se datorează şi faptului că toamna este anotimpul unei activităţi a şcolii care a ajuns la ediţia a VIII-a: „Toamna se numără… bostanii”. În acest an școlar activitatea se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia și este coordonată de prof. Sorina Mărginean și prof. Muntean Virginia.
Activitatea va avea loc în data de 1.11.2013 şi se va desfăşura în incinta şcolii din Hăpria. Pregătirile au început cu mult timp în urmă: elevii pictează, colorează, lipesc, cos, construiesc tot felul de minunăţii: fructe, legume din hărtie, carton sau plastilină, peisaje de toamnă, omuleţi din legume. Toate desenele, machetele sau colajele realizate vor împodobi holurile școlii și sălile de clasă.
Un punct important în desfăşurarea activităţii va fi concursul BOSTANILOR. Fiecare elev va alege şi va aduce în faţa unui juriu competent bostanul său, apoi va prezenta povestea acestuia. Juriul va alege dintre toţi bostanii pe cel mai interesant atât din punct de vedere al modului în care este realizat, dar şi a modului în care este prezentat. De asemenea, elevii vor recita poezii despre toamnă și vor da citire compunerilor scrise de ei pe această temă.
După concurs, elevii vor participa la balul bostanilor în cadrul căruia elevii vor participa la jocuri distractive cum ar fi ”Bingo-Bostan” și”Salata de fructe”.

IMG_1312 IMG_1347

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com