Tovarășii de pahar l-au bătut și i-au luat banii

23 octombrie 2013 11:080 comments

pumnMiercuri dimineața, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Ghelinţa, judeţul Covasna, cu privire la faptul că în seara zilei de 21.10.2013, în timp ce se afla pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, doi bărbaţi l-au deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani.
În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptei, B.I.E., de 23 de ani, din Alba Iulia şi A.M.V., de 33 de ani, din Alba Iulia, ambii cunoscuţi cu antecedente penale.
În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara de 21.10.2013 la ora 20,15, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, într-un local public din zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, l-au urmărit şi pe strada Toporaşilor l-au agresat şi i-au sustras suma de 400 lei.
Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând iar ieri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com