Traseist?Daniel Breaz a trecut in tabara lui Ponta!

16 octombrie 2020 20:570 comments

Senatorul Daniel Breaz, fost ministru al Culturii în Guvernul Dăncilă, care a demisionat din PSD în luna august, a trecut la partidul lui Victor Ponta.
Președintele filialei Pro România Alba, Horațiu Florea, a declarat pentru alba24.ro că Daniel Breaz a intrat de vineri în partid. În prezent, sunt discuții în filiala din Alba pentru o posibilă candidatută a lui Breaz pentru un loc în Parlament.
Daniel Breaz este senator și rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Breaz a demisionat din PSD în august, cu o zi înaintea Congresului PSD la care liderul interimar Marcel Ciolacu urma să fie ales președinte al partidului. Daniel Breaz spunea că PSD a devenit un partid “slab, incoerent, fără strop de logică în decizii, cu leadership haotic”: “Nu se mai gândește pe termen mediu și lung, ci doar de azi pe mâine și într-o paradigmă a supraviețuirii personale”.
În mandatul de ministru al Culturii în Guvernul condus de Viorica Dăncilă, Daniel Breaz s-a remarcat prin greșeli gramaticale, printr-o demonstrație despre cum să nu vorbești limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declarațiile potrivit cărora o mamă şi doi copii nu reprezintă o familie: “A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com