TRASEISTUL GABRIEL PLESA IMPARTE PLIANTE SI PROMISIUNI!

11 septembrie 2020 19:450 comments

“Iepurasul” din cursa lui Voicu pentru un scaun pe care nu-l merita, Gabriel Plesa promite cate-n luna si stele ca doar nu-l doare gura.Mici n-ai zice ca provine din partidul pe care acum il injura! Mare om, mare caracter!

Stradă cu stradă, cartier cu cartier, schimbăm Alba Iulia în BINE!
Mai sunt puțin peste două săptămâni iar albaiulienii vor avea parte, pe 27 septembrie, de mult dorita schimbare în bine a orașului.
În ciuda unui sistem electoral cu un singur tur de scrutin, conceput pentru a favoriza primarii în funcție și partidele clasice, Alba Iulia va alege schimbarea. Fiecare întâlnire și reîntâlnire cu oamenii și comunitățile din oraș îmi dau încredere și mă conving de acest fapt. Le mulțumesc încă o dată oamenilor din Micești, pentru modul în care ne-au primit, pentru încurajări și pentru dialogul deschis pe care l-am purtat și îl vom purta de acum înainte.
Împreună cu colegii din USR-PLUS suntem garanția schimbării în bine, garanția unui nou mod de a administra orașul și resursele publice. Suntem echipa care va transforma Primăria Alba Iulia într-o instituție transparentă, în care resursele sunt cheltuite eficient, în care nu vor mai exista nepotisme, contracte și investiții cu dedicație.
Instituțiile publice ale orașului vor fi repuse în slujba cetățeanului iar Primăria Alba Iulia va deveni, după mai bine de două decenii în care a stat sub semnul unui veritabil clan, un partener real al fiecărui cetățean.
Vă aștept pe toți, pe 27 septembrie, să fim parte a schimbării!
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, alături de OAMENI CA TINE, vom schimba Alba Iulia în BINE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com