Trasport ilegal de obiecte pirotehnice şi brazi de Crăciun, descoperit de poliţişti

10 decembrie 2010 00:000 comments

Apropierea Sărbătorilor de iarnă dau bătăi de cap poliţiştilor cu privire la confiscarea obiectelor pirotehnice şi a brazilor de Crăciun.
Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Alba, împreună cu lucrători ai Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigarea Fraudelor, au efectuat un control în trafic pe DN 7, pe raza judeţului, la o autoutilitară condusă de către P. N., de 35 de ani, din Alba Iulia.
Cu această ocazie au fost găsite şi identificate peste 344.000 bucăţi obiecte pirotehnice, în valoare totală de peste 40.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Sălciua şi Poşaga au depistat pe B.V., de 28 de ani, din Poiana Vadului, în timp ce conducea pe Drumul Naţional 75 o autoutilitară în care se aflau 37 bucăţi pomi de iarnă, fără a poseda documente justificative de provenienţă şi fără a fi marcaţi cu sigiliu – crotaliu.
B.V. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar pomii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Muntele Mare Poşaga, în vederea valorificării. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com