UCENICII LUI PRICHINDEL DAU SPECTACOL

15 decembrie 2022 19:390 comments

Teatrul de Păpuși „Prichindel” a ajuns la finalul unui proiect mult dorit și, iată, împlinit

Micul actor. Prin acest proiect, parte din programul WORKSHOP PRICHINDEL, ne-am propus să îi atragem pe copii în lumea teatrului de animație, spre a deprinde arta actorului păpușar și pentru a înțelege mai bine universul acesta, atât de bogat, al poveștilor din teatrul de păpuși.

Timp de două luni și jumătate, 16 copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani – cursanții atelierului de teatru, coordonați de actrițele teatrului: Irina Melnic și Ramona Benchea Mincu, au muncit din greu, pornind de la elementele de bază ale actoriei, mișcare scenică și dicție, până la mânuirea efectivă a păpușii și interpretare. Nu a fost ușor, dar cu răbdare, cu exercițiu și mai ales cu bucurie, cei 16 mici actori sunt pregătiți de spectacolul final.

Așadar, vineri, 16 decembrie 2022, de la orele 17:30, cursanții atelierului de teatru vor urca pe scenă pentru a susține un spectacolul de prezentare în fața părinților, bunicilor și a prietenilor. Dacă sunteți curioși să vedeți ce au învățat, ce spectacol au creat, noi vă așteptăm cu drag, pentru că intrarea este liberă, evident, în limita locurilor disponibile!

Noi îi felicităm pe toți și le mulțumim că au ales să dedice o parte din timpul lor liber teatrului, din dragoste și cu pasiune.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com