Un albaiulian a reuşit să prindă doi hoţi

11 iunie 2013 12:410 comments

FURTPoliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, luni, prin 112, de către un cetăţean de 31 de ani din Alba-Iulia, cu privire la faptul că a reușit să prindă doi suspecţi de comiterea furtului unei sume de bani, faptă săvârşită în dauna unui bărbat aflat pe stradă.
La faţa locului a fost dirijată imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că doi minori, de 16 şi 17 ani, din municipiul Alba Iulia, i-au sustras unui bărbat de 42 de ani din comuna Vidra, judeţul Alba, suma de 125 de lei, în timp ce se afla la intersecţia B-dul Revoluţiei cu C-lea Moţilor din municipiul Alba Iulia, moment în care au fost observaţi de către apelant şi urmăriţi de acesta până pe strada George Bariţiu unde au fost opriţi şi reţinuţi până la sosirea echipajului de poliţie.
Asupra celor doi minori a fost găsită suma sustrasă care a fost restituită păgubitului. Cei doi minori au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde poliţiştii le-au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com