Un conflict între două familii din Blaj a fost aplanat de jandarmi

13 noiembrie 2012 16:070 comments

Un conflict în care erau implicate două familii din Blaj a fost aplanat luni, 12 noiembrie a.c., de un echipaj de jandarmerie.
Incidentul a fost semnalat prin apel la 112. În scurt timp la faţa locului a ajuns o subunitate de intervenţie din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj, care a constatat că doi bărbaţi,” capii de familie”, îşi adresau reciproc injurii şi expresii jignitoare. Din primele verificări se pare că sursa scandalului este reprezentată de o cale comună de acces, disputată de mai mult timp, iar ieri, pe fondul consumului excesiv de alcool, aceste neînţelegeri s-au acutizat. Scandalul avea loc într-un spaţiu public, la acesta asistând atât trecători cât şi rude, printre care şi minori.
Intervenţia fermă a jandarmilor a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia pe acest fond a unor fapte de natură penală. Cei implicaţi în incident – M.Ioan ( 32 de ani) şi R.Sorin ( 56 de ani) – au primit recomandarea ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru rezolvarea diferendelor, iar pentru comportamentul avut au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 500 de lei.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com