Un devean a fost prins în Aiud conducând o maşină fără a avea permis

11 noiembrie 2013 15:271 comment

permisPoliţişti rutieri din cadrul Compartimentul Rutier Aiud, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Cuza Vodă, din municipiul Aiud, jud. Alba, au oprit pentru control un autoturism condus de către Gheorghe S., de 45 ani, din municipiul Deva.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Față de Gheorghe S., s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”, faptă prev.de art. 86 alin.1 din OUG 195 / 2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    La inconstienti, cei fara nici un fel de bun simt nu conteza legea, nici viata unui om, invatat de la liberalizmul salbatic, ca faci ce vrei, ca e dreptul tau, ca nimeni sa nu te intrebe de ce furi, de unde furi, de ce nu respecti legea, in definitiv trebuie sa traim ca in codru-jungla, numai ei, elita bogatilor a privilegiatilor sa aiba protectia legii.E DEMAGOGIE PURA IN CE SOCIETATE TRAIM.TOTUL PENTRU BOGAT, FARA MUNCA CREATIVA ADUCATOARE DE BUNASTARE, PENTRU POPULATIE.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com