UN LOCALNIC L-A FACUT PE PONTA SA FIE MARINIMOS!

23 aprilie 2014 13:220 comments

“-Daca nu ne ridicati diguri, vom sta in fiecare an cu morcovul in fund, ca ni se inunda casele!”, i-a spus un sinistrat lui Ponta si iata ca minunea s-a produs!morcovalDupă ce sute de case au fost inundate în ultimele zile, Executivul va aloca în şedinţa de miercuri câteva zeci de milioane de lei pentru construcţia de diguri. Unul va fi construit chiar în Beiu, acolo unde a fost şi premierul Ponta pentru a sta de vorbă cu oamenii. Directorul de la Apele Române s-a angajat ca digurile să fie construite până la finalul lunii august.

In cadrul şedinţei de Guvern de miercuri, se va lua în discuţie spre aprobare ordonanţa de urgenţă privind scutirea de impozit a profitului reinvestit.

Un alt proiect de hotărâre ce urmează să fie adoptat în reuniunea săptămânală a Executivului este cel privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă.

Totodată, Guvernul va aproba bugetele de venituri şi cheltuieli ale mai multor regii autonome, societăţi şi companii de stat, printre acestea aflându-se Compania Naţională a Uraniului – S.A Bucureşti, SC Oil Terminal S.A., Societatea Naţională Închideri Mine Valea Jiului S.A., Regia Autonomă ‘Administraţia Fluvială a Dunării de Jos’ şi Compania Naţională ‘Administraţia Porturilor Dunării Maritime’ – S.A Galaţi.

Nu în ultimul rând, Guvernul va dezbate în primă lectură proiectul de hotărâre pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale şi a contractului cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2014-2015.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com