Un nou serviciu de evidență a persoanelor la Jidvei

26 august 2013 14:520 comments

evidenta_populatiei_08669300Începând de luni, 2 septembrie, în comuna Jidvei, în fostul local al Romtelecom din vecinătatea Primăriei, va funcționa un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor ce va deservi comunele Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă.
Înființarea noului serviciu, ce va deservi aproximativ 13.000 de locuitori, s-a făcut prin rearondarea celor trei comune de la Serviciu Public Comunitar de Evidența Persoanelor Blaj, în urma ședinței Consiliului Județean Alba de la sfârșitul lunii iulie. Astfel, locuitorii celor trei comune nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Blaj pentru a-și rezolva problemele legate de actele de identitate și vor beneficia de servicii mai rapide.
Prin deschiderea acestui nou serviciu, comuna Jidvei devine prima comună din județul Alba care înființează un Serviciu Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor.
„Locuitorii din Jidvei, Șona și Cetatea de Baltă nu vor mai trebui să bată drumul până la Blaj ca să își rezolve probleme legate de actele de identitate. De luni, vor putea face acest lucru la Jidvei, prin intermediul noului serviciu înființat de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Primăria din Jidvei.
Prin înființarea acestui serviciu în subordinea Consiliului Local Jidvei îi ajutăm deopotrivă pe locuitorii celor trei comune ce vor fi arondați noului serviciu, dar și pe cei care sunt arondați în continuare Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor din Blaj. Datorită degrevării de un număr important de dosare ne așteptăm ca și la Blaj activitatea să se desfășoare mai rapid.”- a spus Ion Dumitrel, președinte al Consiliului Județean Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com