UN NOU SUCCES PENTRU CLUBUL UNIREA!

12 iulie 2018 19:530 comments

Andrei Potra, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medaliat cu argint la Cupa României de Box pentru tineret

Andrei Potra, legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a fost medaliat cu argint la Cupa României de Box pentru tineret, desfășurată în perioada 2-7 iulie, la Sighișoara, după ce în finală a boxat aproape cu o singură mână din cauza unei accidentări produse în meciul din semifinale.

Andrei Potra (categoria 69 de kilograme) s-a clasat, astfel, pe locul II, la Cupa României de Box pentru tineret, competiția fiind câștigată de Adrian Ciobanu din Slatina. Din păcate, sportivul din Alba Iulia s-a accidentat la o mână în meciul din semifinale, pe care de altfel l-a câștigat, însă nu a fost în cea mai bună formă în meciul din finală.

Antrenorul secției de box din cadrul CS Unirea Alba Iulia, Nicolae Paștiu, a declarat că Andrei Potra, elev la Colegiul Miliar ”Mihai Viteazul”, are rezultate foarte bune nu doar pe plan sportiv, ci și la învățătură, fiind apreciat și pentru caracterul său deosebit.

”Andrei Potra este un copil foarte bun la învățătură, un băiat deosebit, un caracter deosebit, apreciat de profesori și cadrele militare de la liceu. Ne bucurăm de acest rezultat, iar pe această cale mulțumim domnului director al CS Unirea, Corneliu Mureșan, pentru sprijin, pentru încurajări, pentru că este cu sufletul pentru boxul albaiulian, iar prin ceea ce face încearcă să susțină sportivii de valoare”, a spus profesorul Nicolae Paștiu.

Andrei Potra trece, în toamnă, în clasa a 12-a. Reamintim că sportivul a câștigat, în această vară, ”Centura Daneșului” la box, după ce l-a învins la puncte pe contracandidatul său.

Următoarea competiție importantă pentru secția de box a CS Unirea Alba Iulia este Cupa României de Box pentru seniori. Aceasta va avea loc la Iași, în perioada 2-5 august.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

 
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com