Un tânăr a ajuns la spital în urma unei încăierări

21 octombrie 2012 13:140 comments

La sfârşitul săptămânii trecute, un cetăţean din Cugir a sesizat Poliţia din localitate, despre faptul că în apropierea blocului unde locuieşte, între mai mulţi tineri are loc o altercaţie.
Imediat, la faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică care l-a găsit pe D.A.M., de 21 de ani, din Cugir, căzut la pământ, prezentând o plagă în zona capului.
Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Cugir, de unde a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Alba, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate, în prezent starea acestuia fiind stabilă.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 19/20 octombrie, între 4 bărbaţi cu vârste între 21 şi 45 de ani, pe de o parte şi alţi 5 bărbaţi, cu vârste între 20 şi 25 de ani, pe de altă parte, toţi din Cugir, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs o altercaţie generată de discuţii contradictorii referitoare la prietena unuia dintre ei.
În timpul acestui conflict D.A.M., care nu era participant la încăierare, a fost lovit cu o piatră în zona capului de către Tudor D., de 20 de ani.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări faţă de cele 9 persoane participante la conflict, sub aspectul comiterii infracţiunii de încăierare.
În ceea ce priveşte agresiunea comisă asupra lui D.A.M., încadrarea juridică finală a faptei, urmează să fie făcută în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com