Un tânăr de 25 de ani, din Cugir a predat poliţiei suma de 6.130 lei pe care a găsit-o pe stradă. Poliţiştii au identificat persoana care a pierdut-o căreia i-a fost restituită suma de ban

22 ianuarie 2014 20:310 comments

bani1

În cursul zilei de ieri, 21 ianuarie, 2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au predat unui cetățean din Alba Iulia suma de 6.130 lei, sumă pe care bărbatul a pierdut-o la data de 17.01.2014.

          În după amiaza zilei de 17.01.2014, Ioan T., de 25 de ani, din Cugir, angajat al unei unităţi militare din judeţul Alba, s-a prezentat împreună cu soţia sa, la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Alba Iulia  unde a predat suma de 6.130 lei, bani pe care i-a găsit în după amiaza aceleași zile în faţa blocului G 2 de pe strada Gladiolelor din municipiul Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a reuşit identificarea persoanei care a pierdut suma de bani, acesta fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Alba Iulia, căruia i-a fost restituită suma de bani.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba apreciază gestul tânărului soldat şi îi transmite pe această cale sincere felicitări şi aprecieri pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com