Un tânăr din Lancrăm băut la volan a intrat cu maşina în poarta şi gardul unei case

13 mai 2013 08:440 comments

La data de 12.05.2013, vaslui-politistul-prins-baut-la-volan-de-doua-ori-si-a-dat-demisia-88916poliţiştii rutieri din Sebeş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier fără victime omeneşti, produs pe strada Veche din Lancrăm.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.C.V., un tânăr de 18 ani, din Lancrăm, în timp ce a condus un autoturism şi direcţia Lancrăm – Sebeş, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu poarta şi gardul unui imobil.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de B.C.V. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com