Un tanar sofer din Sasciori prins de politisti dupa o urmarire ca-n filme

27 februarie 2017 13:140 comments

În noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie) în jurul orelor 0.10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere al traficului rutier pe DN 67 C, la ieșire din localitatea Petrești, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în judeţul Alba.

Şoferul autoturismului s-a făcut că plouă, continuându-şi drumul pe lângă poliţişti.

Oamenii legii au pornit în urmărirea fugarului şi pentru că acesta nu a răspuns somaţiia, poliţiştii au fost obligaţi să execute focuri de armă în plan vertical.

Pentru că şoferul nu a fost convins să oprească nici prin focurile de armă trase în aer, poliţiştii au tras în roata maşinii fugarului, acesta fiind obligat să oprească pe raza localităţii Sebeşel.

Şoferul identificat este H.N., de 26 de ani, din comuna Săsciori, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi care era sub influenţa alcoolului.

Testat cu aparatul etilotest, şoferul avea o alcoolemie de de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com