Un teolog isi spune parerea despre Covid-19!

30 martie 2020 19:542 comments

Buna ziua, mă numesc Cristian Butaru din Bucuresti tel.0721350830,

sant teolog, antrenor, jurnalist si ….da masterand Managementul Situațiilor de Criză la Universitatea Bucuresti, anul II. FAC UN APEL SPECIFIC MARINARILOR,

Dlui Presedinte Klaus Johanis, dlui Prim Ministru Ludovic Orban:

 

S.O.S., S.O.S, S.O.S. ….SAU ….vrem final in 2 secunde, cine ne va da finalul?

(Sa ne stim macar calaul, sa il povestim lui Dumnezeu inaintea mortii).      

 

  1. – Venit Minim Garantat inseamnă 142 lei per lună. Nu toti cei ce au VMG (Venit Minim Garantat), sant oameanii strazii. Nu domnilor, multi sant oameni bolnavi, fara somaj dar așa au asigurare medicală. Nimeni nu a marit acest cuantum, desi PSD schimbase legea … nu s-a mai aplicat, ci s-a amanat.  IRESPONSABILUL TARICEANU, DOREA BANII DE ASIGURARI MEDICALE LA CLINICI PARTICULARE.

VREM UN ÎMPRUMUT, MACAR BANII IN AVANS PE 3 LUNI …nMURIM DE FOAME IN CASE USCATI CA BISCUIȚII.

DAR TOTUL SE VA AFLA.     

 

 2.- Criminala sau proasta FIREA cu …MASA EI CALDA, OMOARĂ BENEFICIARII ȘI ANGAJAȚII DGASPC. AJUTAȚI OAMENII, e un dezastru, vom fi condamnati de tribunale internationale  !!!

LASATI “CiORBA KALDĂ” caci asa se furasi din cei doar 10 LEI PE ZI pff … 10 LEI PE ZI …mancare de 10 lei ca la Auscwitz dati amaratilor si bolnavilor ca fascistii, criminali sant cei ce aplica asta si nu fac mai mult.

 NUMAI PACHETE SIGILATE, NU ARUNCATE PUNGI PE JOS, RESPECTATI FIINTA UMANA, AZI SANTEM IN 2020.

SALVATI MACAR ANGAJATII PRIMARIILOR, daca la oameni nu va ganditi, dar aveti grije astea is fapte penale.                   

 

  1. – OAMENII STRAZII !!!

 E SITUAȚIE DE URGENȚĂ …OARE???

 OAMENII STRAZII SANT EI  INSASI FOCAR DE INFECTIE SI EI INSASI IN PERICOL GRAV.

MILITARII  SÂNT LA DEFILARE CU PUȘTELE GOALE? SĂ PRINDĂ MUȘTE ? 

SA II ADUNAM OBLIGATORIU DIN ORICE LOCALITATE IN …LAZARETE !!! SA FIE SPALATI, PAzITI, DEZINTOSICATI.

ACUM E MOMENT UNIC. Putem avea un dezstru national                    

 

  1. – VOLUNTARI NU E NEVOIE??

AM VAZUT LA TV SANTEM CHEMATI VOLUNTARI SA …. DONAM. SERIOS?

Santem studenti la Masterat la Managementul situatiilro de criza, teologi, antrenori de arte martiale, studenti in facultati militare

DAR “NOI” VREM SA AJUTAM SA FIM VOLUNTARI LA TELEFON, LA PC ETC. ALATURI DE MILITARI pe strazi sau oricum altfel.                   

 

             DLE PRESEDINTE, DLE PRIM MINISTRU, SANT TEOLOG, SANT ANTRENOR DE ARTE MARTIALE PREDAI EXERCITII SPECIALE DE QIGONG… INTREB: BISERICA TREBUIA TERMINATA?   SA OFERIM ASISTENTA SI VILUNTAR, AJUTATI-NE …PREOTII…MEGAFOANE LA PAROHII SI DATI LITURGHIILE TARE SA SE AUDA PANA LA CER.

 LASATI-I MACAR PE EI SI PE NOI … SA FACEM PROCESIUNI CU MOASTE ALTFEL MURIM CU TOTII, NIHIL SINE DEO. SA CEREM MARE MILĂ DOMNILOR SI VOM SIMTU, AUZI, VEDEA DIVINA MILOSTIVIRE SI SURASUL LUI DUMNEZEU TATAL. EVIDENT

ASTEPT RASPUNS URGENT,

 

De ce nu s echeama rezervistii din Politie si Armata ?? De ce nu chemati ca in Porugalia voluntari langa Armata, oameni verificati la cazier etc.

Cu stima, teolog Cristian Butaru     

 0721350830

Toți cei aflați în izolare primesc zilnic un pachet de la autorități în care găsesc mâncare, măști dar și abonamente pentru jocuri și filme online, plus snacks-urile aferente, ca să nu se plictisească.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/taiwan-abordare-eficienta-in-lupta-cu-covid-19-carantina-stricta-amenzi-uriase-mancare-si-tehnologie-1282348?fbclid=IwAR3rihIO-aqwvo03xBkkClyMlvBKo2wr-uuc0ciddCwoq0wreh0hHBdAg3c

 

Taiwan este o țară insulară cu 23 de milioane de locuitori aflată la doar 130 de kilometri de China continentală, locul unde a izbucnit epidemia de coronavirus și unde s-au înregistrat până acum peste 80.000 de cazuri și 3.000 de morți.

Cu toate acestea, până acum Taiwan a raportat doar 48 de cazuri și un singur deces, informează The Guardian.

Pe măsură ce Marea Britanie, SUA, Italia și alte țări se luptă cu extinderea epidemiei de coronavirus, succesul înregistrat de Taiwan începe să fie remarcat. Experții și oficialii locali spune că eficiența măsurilor luate în Taiwan poate fi atribuită tehnologiei, centrului de comandă, sistemului de sănătate și deciziilor luate rapid.

Taiwan a instituit rapid controale la granițele sale și a fost una dintre primele țări care a interzis exportul de măști chirurgicale. Spre deosebire de anul 2003, când SARS a ucis zeci de oameni în Taiwan după ce virusul a venit din China, națiunea insulară are acum acces la tehnologie mai avansată.

Totodată, Taiwan a reacționat rapid după experința avută cu epidemia SARS, pentru că are puțină încredere în datele transmise de China.

Taiwan nu este membru OMS

Taiwan nu este membru al Organizației Mondiale a Sănătății, pentru că statul chinez nu îi permite acest lucru. China susține că Taiwan face parte din teritoriul său și i-a blocat accesul la organizațiile internaționale. În actuala epidemie, Taiwanul a fost exclus de la întâlnirile convocate de OMS pe tema coronavirusului. A primit acces totuși la o conferință desfășurată online pe tema Covid19, în data de 12 februarie.

“Pentru noi, primirea informațiilor la timp este un lucru foarte important”, a declarat Kolas Yotaka, un purtător de cuvânt al guvernului de la Taipei, adăugând că țara sa nu poate comunica OMS măsurile sale de succes dacă nu participă la discuții.

În Taiwan, majoritatea locuitorilor își continuă viața în mod normal. Școlile sunt deschide, oamenii vin la locul de muncă, iar restaurantele și cafenelele sunt pline, deși majoritatea locurilor iau temperatura și pulverizează dezinfectant pe mâinile clienților înainte să-i lase înăuntru.

 

 

Cum au acționat autoritățile

Guvernul a cumpărat toate măștile de față produse la nivel local și le-a raționalizat, fiecare cetățean având acces la cel mult trei măști pe săptămână. Totodată, companiilor care produc măști li s-a cerut să crească producția.

Pacienții introduși în carantină sunt monitorizați cu ajutorul poziției raportate de telefonul mobil, această monitorizare efecutându-se strict pe durata carantinei.

Cu toate acestea, autoritățile rămân în alertă. Chen Shih-chung, ministrul Sănătății, spune că extinderea virusului în comunitate era inevitabilă și că Taiwanul trebuie să rămână pregătit.

Chan Chang-chuan, decanul Colegiului de Sănătate Publică de la Universitatea din Taiwan, spune că încă mai sunt multe de făcut, printre care testarea continuă. Coreea de Sud, o țară cu 51,8 milioane de locuitori, testează zilnic aproximativ 15.000 de persoane și a deschis centre de testare de tip drive-through. Taiwan face abia 800 de teste pe zi și nu testează toți cetățenii introduși în carantină. Potrivit lui Chan, numărul cazurilor de coronavirus va crește pe măsură ce SUA și alte state vor extinde procesul de testare.

Editor web: Vlad Mironescu

Toți cei aflați în izolare primesc zilnic un pachet de la autorități în care găsesc mâncare, măști dar și abonamente pentru jocuri și filme online, plus snacks-urile aferente, ca să nu se plictiseasc

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com