UNDE DUCE BAUTURA

11 august 2018 20:180 comments

Reţinuţi de poliţiştii din Aiud

 

Poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi din municipiu ce sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau în faţa unui local public din oraş.

 

La data de 9 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 26 şi 32 de ani, ambii din Aiud, ce sunt cercetaţi penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 03/04 august 2018, între orele  02.00 – 03.30, în timp ce se aflau în faţa unui local public de pe strada Cuza Vodă din Aiud, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi avut un conflict spontan, aplicându-și reciproc lovituri şi ar fi provocat scandal, tulburând liniştea din zonă.

 

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 10 august 2018, cei doi bărbaţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com