UPDATE: Accident rutier pe strada Zlatnei din Alba Iulia. Mai multe persoane au fost rănite în urma coliziunii

18 ianuarie 2014 10:480 comments

accident

La data de 17.01.2014, ora 16,19, pe strada Zlatnei din Alba Iulia, C.C.G., de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Şard, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţă, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Ighiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în poarta imobilului cu numărul 97.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Ighiu, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat pentru C.C.G. valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce pentru celălalt conducător auto rezultatul a fost negativ.

Pe numele lui C.C.G. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com