UPDATE: Accident rutier petrecut în această dimineață pe DN1

19 februarie 2014 17:250 comments

accident

Accident rutier petrecut pe DN1, unde două autotrenuri si un autoturism au intrat în coliziune după ce, într-o curbă au surprins și accidentat o turmă de ovine.

Din primele cercetări se pare că în accident nu au fost rănite persoane.

Traficul pe DN1, pe ambele sensuri, a fost blocat aproximativ o oră.

UPDATE:

La data de 19.02.2014, ora 04:45, pe DN 1, la km 392, în afara localităţii Galda de Jos, B.G., de 36 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, încercând să evite o turmă de oi aflată nesupravegheată pe partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în șanţul de pe marginea carosabilului.

Ulterior, I.C., de 47 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care conducea o autoutilitară, pentru a evita impactul cu semiremorca primei autoutilitare, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui pod şi cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

În urma accidentului, 15 oi şi un măgar au murit iar circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată în zonă, timp de 5 ore.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persona responsabilă cu supravegherea animalelor, M.G.S., de 31 de ani, din comuna Vinţu de Jos, acesta  urmând a fi sancționat conform prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com