Urmărit de poliţişti 20 de km, după ce a trecut pe roşu la semafor

5 iulie 2012 16:070 comments

Un lucru mai rar întâlnit pe şosele din Alba a avut loc miercuri dimineaţa, în Alba Iulia. Protagonistul evenimentului a fost un şofer din Bucureşti care a confundat şosele publice cu un circuit de Formula 1. Respectivul şofer a trecut pe roşu la semafor şi a fost urmărit de poliţiştii din Alba Iulia mai bine de 20 de km. Pe scurt, lucrurile s-au întâmplat în felul următor: Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, în timp ce se aflau în patrulare în Alba Iulia, pe Bulevardul Regimentul V Vânători, s-au autosesizat cu privire la un autoturism care a depăşit toate autovehiculele oprite la semafor, continuându-şi deplasarea. Oamenii legii au efectuat în primă fază semnale regulamentare pentru oprire conducătorului auto, însă acesta şi-a continuat deplasarea spre Sebeş, fără a da importanţă semnalelor poliţiştilor.
Văzând că şoferul nu opreşte, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu autoturismul din dotare, iar după aproximativ 20 de km, conducătorul autovehiculului a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. După ce echipajul de poliţişti a constatat că persoana din autoturism nu a suferit leziuni, s-a trecut la imobilizarea acestuia.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 47 ani, din Bucureşti, care datorită faptului că prezenta tulburări de comportament a fost condus la Spitalul Judeţean Alba-Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com