VA INVITAM LA “PRICHINDFEST”

4 iunie 2021 19:330 comments

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă seria programelor și proiectelor pe care și le-a propus spre implementare. Unul din aceste proiecte, care ne este foarte drag nouă, este intitulat sugestiv Gesturi pentru toți și face parte din programul PRICHINDFEST. Ce ne-am propus prin acest proiect? Să fim generoși și să oferim bucurie pentru acei copii cărora viața nu le-a zâmbit dintotdeauna.

          Așadar, ne-am propus, împreună cu Consiliul Județean Alba, ca până la finele acestui an să oferim lecții de teatru și spectacole gratuite tuturor copiilor din centrele de zi, din așezămintele sau casele de tip familial din județul Alba.  

          Primii care se vor bucura de acest proiect vor fi beneficiarii Centrului de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sf. Maria” din Alba Iulia. Aceștia vor putea urmări spectacolul „Turtița lăudăroasă”, regizat de Laura și Adam Boboc, care le va oferi, celor mici și mari deopotrivă, o lecție de viață, spusă cu cântec și, evident, cu pricepere și îndemânare. Fiecare spectacol va fi urmat de o lecție de teatru, în cadrul căreia vor fi prezentate păpușile și modalitățile de mânuire a acestora, interpretare, dar și discuții pe marginea poveștii.

         

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com