Vineri, la Alba Mall se deschide Târgul Grădinarului

15 martie 2012 15:440 comments

Consiliul Judeţean Alba organizează vineri, sâmbătă şi duminică, 16-18 martie, între orele 10.00 şi 19.00, la Alba Mall, cea de a treia ediţie a „Târgului Grădinarului”.
Târgul Grădinarului este cea mai importantă acţiune de profil din judeţul Alba şi deschide seria manifestărilor organizate de Consiliul Judeţean Alba, în acest an, pentru promovarea micilor producători şi a asociaţiilor profesionale.
De trei ani, Târgul Grădinarului marchează venirea primăverii în judeţul Alba, atât pentru marele public cât şi pentru micii producători şi asociaţiile profesionale din domeniu. Târgul Grădinarului se va deschide vineri, la ora 10.00. De vineri şi până duminică, în intervalul 10.00-19.00, cei pasionaţi de grădinărit vor putea admira şi cumpăra flori şi aranjamente florale, seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali sau viţă de vie, produse fitosanitare, unelte de grădinărit, mobilier specializat şi decoraţiuni, echipamente agricole, sisteme de irigare, documentaţie de specialitate şi multe altele.
O noutate la ediţia din acest an o constituie secţiunea dedicată întreprinzătorilor, în cadrul căreia vor fi prezentate culturile de aluni şi trufe ca alternativă la culturile tradiţionale. Multe alte surprize sunt pregătite pentru public la ediţia din acest an a târgului, printre ele numărându-se: fântâna arteziană, demonstraţii de Ikebana, o expoziţie de pictură, atelier de grădinărit pentru copii, degustări de ceai.
l Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com