Vintu de Jos: Politistii au prins un hot care a furat de mai multe ori dintr-o livada

6 septembrie 2017 14:280 comments

Marţi, 5 septembrie 2017, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe co-autorul unor furturi din comună.

Este vorba de B.I., de 41 de ani, din comuna Vinţu de Jos: se pare că acesta ar fi comis patru furturi din livada unei societăţi comerciale din comună.

Se pare că, în seara zilelor de 13, 20 şi 21 august şi în 1 septembrie a.c., după ce a tăiat gardul împrejmuitor al livezii, bărbatul a cules şi a sustras platirine, caise şi persici, în valoare totală de 1.500 de lei. B.I. este cercetat pentru furt calificat.

REAMINTIM : în seara de 3 septembrie 2017 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au prins în flagrant delict pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce fura piersici din livada unui cetățean din comună.

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul se afla la furat de fructe împreună cu un alt bărbat (B.I., de 41 de ani), cei doi fiind sprijiniţi de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care i-a transportat cu autoturismul, în zona livezii, şi care i-a aşteptat, urmând să transporte fructele furate.

În seara respectivă, până la sosirea poliţiştilor, cei doi bărbaţi au reuşit să culeagă 100 de kilograme de piersici, în valoare de 600 de lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com