Virtual Reality Alba Iulia-program special!

23 decembrie 2019 19:144 comments

De sărbători, , primul centru de realitate virtuală din județ, are un program special pentru clienții săi.

Perfect pentru pasionații de jocuri video și nu numai, Virtual Reality Alba Iulia este locul în care vă puteți relaxa, distra și încerca lucruri noi, mai ales în perioada sărbătorilor.

Cu echipamente Oculus Rift S de ultima generație și cu ajutorul puternicelor calculatoare de gaming, puteți explora o lume virtuală în care zburați, plutiți în spațiul cosmic, vizitați muzee sau unde sunteți un erou de acțiune.

La Virtual Reality Alba Iulia puteți veni împreună cu prietenii voștri pentru a încerca ultimele jocuri multiplayer și simulatoarele de curse VR. Puteți evada din realitatea propriu-zisă și intra într-o lume imaginară și imaginată, din care să învățați lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant.

Printre cele mai distractive jocuri și experiențe se numără și Robo Recall – un shooter first person unde scopul tău este să elimini roboții defecți care au pus stăpânire pe oraș, cel mai bun joc VR al anului 2017, Beat Saber, în care trebuie să lovești diverse obiecte bazându-te pe ritm și muzică într-un cadru futurist sau Mission: ISS – una dintre cele mai memorabile experiențe, creată în colaborare cu NASA si Agentia Spațială Europeană, în care faci o călătorie în spațiu.

În perioada sărbătorilor, Virtual Reality Alba Iulia va fi închis între 24-26 decembrie 2019 și 30 decembrie 2019-2 ianuarie 2020. În zilele disponibile, acesta va fi deschis în intervalul 13:00-22:00, exceptând zile de luni, în care centrul de realitate virtuală este mereu închis. Pentru programări, puteți apela la numărul de telefon 0743 663 073, pe pagina de Facebook la https://www.facebook.com/AlbaVR/ sau pe site-ul acestora, https://www.virtualrealityalba.ro/.

            Tarifele centrului de realitate virtuală variază în funcție de numărul de jucători și de timpul petrecut în joc. Spre exemplu, o oră VR solo (1 persoană), experiență sau auto, este 40 lei, în timp ce pentru două persoane, costul pentru același interval este de 75 lei.

De asemenea, Virtual Reality Alba Iulia poate fi gazda dumneavoastră pentru diverse evenimente.

            Acesta a fost inaugurat în luna august a acestui an, fiind localizat pe Strada Toporașilor Numărul 19 (lângă piața din Cetate). Pentru mai multe detalii, consultați pagina de Facebook a Virtual Reality Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com