Voluntarii Speromax Alba vor fi instruiţi

10 mai 2012 15:300 comments

Joi, la Hotel Parc din Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe de presă, a fost lansat proiectul „Voluntariat pentru SM”. Proiectul, derulat în parteneriat cu Asociaţia Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba şi se bucură de sprijinul Serviciului de Transport Public Alba Iulia.
Proiectul “Voluntariat pentru SM” îşi propune instruirea voluntarilor Asociaţiei SM SPEROMAX ALBA în munca pe care aceştia o desfăşoară în cadrul asociaţiei. „Dorim să dezvoltăm tinerilor care sunt voluntari în cadrul asociaţiei anumite abilităţi de muncă în contextul muncii de voluntariat cu persoane cu dizabilităţi, în speţă persoane diagnosticate cu scleroză multiplă. Foarte mulţi dintre voluntari sunt la prima experienţă de muncă în postura de voluntar, deci trebuie să explicăm acestora concepte privind voluntariatul şi munca de voluntariat. În urma acestui curs dorim să creem în cadrul Asociaţiei SM SPEROMAX ALBA un departament unde să fie cuprinşi toţi voluntarii asociaţiei. De asemenea, ca şi rezultat al proiectului, dorim crearea unui Regulament de Ordine Internă pentru voluntarii asociaţiei, creat cu ajutorul acestora”, a declarat Dragoş Zaharia.
Obiectivele proiectului: dezvoltarea unui departament al voluntarilor în cadrul asociaţiei în luna mai; crearea unui Regulament de Ordine Internă în cadrul asociaţiei şi eficentizarea muncii voluntarilor Asociaţiei SM SPEROMAX ALBA prin intermediului unui curs cu tema “Voluntariat pentru SM” . Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com