Vrei sa devii antreprenor? CARAVANA ANTREPRENORULUI vine în județul Alba

27 martie 2018 20:073 comments

  • Programul CARAVANA ANTREPRENORULUI își propune să ajute oamenii cu inițiativă să pornească pe propriul drum în business.
  • 320 de aplicanți vor fi selectați și vor beneficia de cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului.
  • Participanții în cadrul programului vor beneficia de un ajutor financiar de maxim 40.000 EURO pentru demararea afacerii.
Alba Iulia, 26 martie 2018: Tot mai multe povești de succes din rândul antreprenorilor români devin publice și, cu toate acestea, potențialul antreprenorial din România nu este încă suficient exploatat. Programul CARAVANA ANTREPRENORULUI își propune să ajute oamenii cu inițiativă să depășească reținerile legate de lipsa experienței sau a informațiilor necesare și să îi încurajeze să pornească pe propriul drum în business.
 
Un număr de 320 de aplicanți, din județele Alba, Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna și Brașov, vor fi selectați și vor beneficia de cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului. Aceștia vor fi ghidați și încurajați să scrie propriul plan de afaceri, iar în urma competiției, 80 de idei vor fi finanțate și transformate în societăți comerciale, care vor crea 160 de locuri de muncă noi. 
 
Programul CARAVANA ANTREPRENORULUI oferă toate informațiile pentru a putea anticipa fiecare etapă a afacerii, a cunoaște piața pe care va acționa participantul și a gândi un business responsabil din punct de vedere social. 
 
Participanții în cadrul programului vor beneficia de cursuri de antreprenoriat, studii de fezabilitate, stagii de practică, cursuri de responsabilitate socială și un ajutor financiar de maxim 40.000 EURO pentru demararea afacerii. Ajutorul financiar se va oferi în două tranșe: 75% avans după înființarea afacerii și 25%, în momentul în care societatea va obține o cifră de afaceri de minim 30% din avansul primit, dar nu mai târziu de 12 luni.
 
Pot aplica persoanele care:
  • au rezidența sau domiciliul în orice localitate din județele Alba, Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna, Brașov;
  • au o idee de afaceri și sunt dispuși să aloce timp cursurilor special organizate (60 ore – cursuri antreprenoriat, 12 ore – cursuri de responsabilitate socială, stagiu de practică în cadrul unei companii. – în cazul în care proiectul respectiv va fi selectat pentru finanțare);
  • nu este înscris în alte programe similare, la depunerea solicitării de participare în proiect.
Informații detaliate și documentele necesare înscrierii în program, pot fi găsite la adresa: www.construim-antreprenori.ro, contact@construim-antreprenori.ro sau la tel.: 0753-062780, persoană de contact: Adriana Ursa.
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com