Zapciii lui Iohannis!

12 mai 2020 18:502 comments

Inca de la instalarea „Guvernului Meu”, zapciii lui Iohannis (a se intelege membrii guvernului Orban) au trecut la amenintari cu controale si taieri de tot felul la adresa privatilor, a fermierilor, amenintari cu neacordarea subventiilor pentru fermierii care au si alte afaceri decat cele din agricultura. Ministrul Oros inspirandu-se probabil din perioada dinainte de 1989.

Recent am vazut nemultumiri din partea unor asociatii, a unor crescatori de animale dupa consultari si discutii cu demnitarii din Ministerul Agriculturii. Ministrul Oros apare aproape zilnic cu declaratii de presa, ne zice el cu măsuri benefice pentru agricultura, dar toate masurile se dovedesc a fi vorbe goale si promisiuni desarte. In opinia domniei sale, cresterea subventiei la ,,paradaie” rezolva problema agriculturii romanesti.

Zapciii din guvernul Orban au dat ordine prin care populatia sa fie amendata cu sume exorbitante conform planului de amenzi, singurul mod prin care se puteau face auziti in intreaga lume. Sper ca dupa 15 Mai, zapciii sa nu treaca la alte actiuni nesabuite, lasandu-se influentati de furibundul „Zapciu Sef” .

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com