ZIUA EUROPEI: „European pentru o zi” la Grădiniţa Vinerea

13 mai 2012 11:130 comments

La Grădiniţa cu Program Normal Vinerea, grupele mare/pregătitoare şi mijlocie, conduse de educatoarele Nicoletta Huştiuc şi Paraschiva Tompi, au sărbătorit ,,Ziua Europei” într-un cadru festiv.
Proiectul ,,European pentru o zi” a oferit copiilor posibilitatea de a arăta lumii întregi modul în care ei sărbătoresc Ziua Uniunii Europene, contribuţia lor la acest eveniment, mărindu-le responsabilitatea şi gradul de implicare la formarea lor ca cetăţeni participanţi activi la viaţa socială, cu ştiinţa şi dorinţa de a face mai bună lumea în care trăim.
”În 9 mai fiind Ziua UE, şi o lume-ntreagă a sărbătorit acest eveniment, am dorit ca prin acest proiect să unim gândurile şi ideile copiilor din toată Europa, prin acţiunile lor, prin desenele şi colajele realizate de ei. Am organizat un mini-concurs pe grupe: ,,Cel mai frumos steguleţ”, neuitând de fotografii, instantanee fericite de culori din steguleţe, activitatea finalizându-se cu un afiş pe care l-am lucrat împreună cu mare entuziasm, iar în finalul acţiunii copiii au primit diplome într-un cadru de aplauze şi bucurie”, a declarat pentru ziarul nostru profesoara Nicoletta Huştiuc, educatoare la Grădiţa PN Vinerea.
Nu au lipsit în proiectul de o zi costumaţiile pe culori, formând steguleţe, şi neuitatul cântecel ,,Cu trenul Europei”.
”Aşteptăm şi alte ocazii pentru a-i bucura pe copii şi pentru a ne bucura împreună de sărbătorile copilăriei”, a mai declarat Nicoletta Huştiuc.
l Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com