ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2013: Producătorul Hora din Reghin oferă 14 chitare noi pentru concurenţii din Tabăra de chitară de la Râmeţ

29 mai 2013 15:530 comments

tabaraPentru al 5-lea an la rând producătorul de instrumente muzicale Hora din Reghin se alătură Taberei naţionale de chitară Acustic Live Music Camp de la Râmeţ. Din calitatea de sponsor, Hora va oferi concurenţilor din Tabăra de chitară 14 chitare noi… care vor fi date în urma unor concursuri organizate în cele două serii ale Tabărei de chitară.
Şi în acest an Tabăra de chitară se va desfăşura în două serii: seria A 14-20 iulie 2013, respectiv seria B 18-24 august 2013. Locul taberei este deja cunoscut, în aproape de Mănăstirea Râmeţ, judeţul Alba, într-o zonă turistică impresionantă.
Organizatorul Taberei de chitară, Silvan Stâncel, a precizat: „În calitate de fondator/organizator, şi în numele colaboratorilor Andras Varga, Iarina Copuzaru, Andrei Roşulescu, www.pensiunearamet.ro mulţumesc şi mulţumim public şi pe acestă cale SC HORA SA şi în special domnilor dir. gen. ing Nicolae Bâgzan şi ec. Gabriel Harapescu pentru contribuţia şi asocierea (pentru noi foarte onorantă!) cu acest eveniment artistic-cultural-educativ www.tabarachitara.ro”.
Pe lângă cursurile de chitară cu profesorii-artişti, Acustic Live Music Camp înseamnă şi o săptămână de vacanţă sau concediu în zona de munte Valea Mănăstirii Râmeţ, judeţul Alba. Este un eveniment care se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic cu vârsta minimă de 10 ani.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com