Caravana Cărții BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia

5 iunie 2013 15:221 comment

book landCaravana cărţii BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia. BookLand îşi va instala tabăra marţi, 11 iunie în Centrul Comercial Alba Mall din Alba Iulia!
“Te aşteptăm până duminică, 23 iunie, la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura! Momentele artistice și culturale nu vor lipsi.
În Caravana BookLand, găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri” au declarat organizatorii.
“Anul acesta, BookLand va veni și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand
Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi apariţii, aşteptându-i în spaţiul primitor şi modern pus la dispoziţie de Bookland, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com