Eveniment în Mica Romă: Concert de muzică folk sâmbătă la Blaj

11 iulie 2013 11:481 comment

piata-1848-blajPrimăria Municipiului Blaj inițiază la sfârșitul acestei săptămâni un proiect cultural care se va derula pe parcursul a două luni sub titulatura “ Concert în parc”.
“Succesul înregistrat de concertul organizat în primăvară în Parcul Avram Iancu ne-a făcut să ne gândim la un program mai amplu de manifestari într-un spațiu central, prietenos, cel mai răcoros punct al orașului pe parcursul anotimpului cald”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.
Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj sunt invitați sa participe la o serie de concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul orasului. Genurile abordate vor fi diverse, de la muzica folk la ritmurile actuale sau la folclor.
Pentru început sâmbătă, 13 iulie, toți blăjenii sunt așteptați să ia parte la o seară de folk în compania unor nume cunoscute pentru iubitorii acestui gen muzical, Adrian Beznă și Vasile Mardare.
Adrian Beznă a organizat de-a lungul carierei sale mai multe festivaluri de folk dar a și cântat alături de alte nume mari ale folkului românesc precum Emeric Imre sau Tatiana Stepa.
Vasile Mardare este originar din Timișoara și s-a remarcat prin activitatea sa de membru în Cenaclul “ Flacăra” sau în Cenaclul “ Și totuși iubirea…”
Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com