Festivalul „Mărie, Dragă Mărie” la Cărpiniş – Roşia Montană

6 august 2012 15:444 comments

Primăria şi Consiliul Local al comunei Roşia Montană, în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, organizează şi în acest an, pe 15 august, festivalul de tradiţii şi obiceiuri „Mărie, Dragă Mărie”, începând cu ora 15:00, la Roşia Montană, în satul Cărpiniş. Cele mai talentate voci din zonă se vor întrece în concursul de interpretare „Cântece de Mărie” iar din program nu vor lipsi „Copiii de Aur”, care vă vor oferi un program artistic excepţional, aşa cum o fac în fiecare an. De asemenea, vor răsuna cântece minereşti şi patriotice, susţinute de „Corul Minerilor”, iar trupa de dansatori ai comunităţii de rromi din Dăroaia şi trupa de karate vă vor oferi un spectacol pe cinste. Pe scena de la Cărpiniş vor evolua Cătălina Bichiu, Izabela Sicoe şi Georgiana Şuluţiu, tinere talente, şi artişti precum: Ellie White, Diana Selagea, Mile Povan, Florin Ionaş – Generalul, Nicu Vesa, Claudia Ionaş, Simona Bocuţ, Florica Tomoioagă şi Cosmin Marta. Cu această ocazie, organizatorii îi vor premia pe cei care sărbătoresc, în acest an, nunta de aur iar participanţii se vor putea bucura de multe alte surprize, printre care şi o tombolă.

Crinela Toader

4 Comments

  • mai avem nevoie si de astfel de initiative, de investitii in talente, in activitati culturale de valoare

  • abia astept si chiar e pe specificul sarbatorii, al zonei, mai promoveaza si traditiile ca le-am cam uitat si e pacat.

  • investitiile in comunitate si pentru comunitate sunt mereu binevenite, deci la mai mare si la mai multe activitati de acest fel

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com