Ion Dumitrel, povestitorul copiilor la Biblioteca Judeţeană Alba

2 aprilie 2013 11:430 comments

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba s-a aflat astăzi printre copii la Biblioteca Judeţeană Alba. Ion Dumitrel le-a citit copiilor, le-a pus întrebări, dar a şi răspuns la întrebările pline de curiozitate puse de cei mici: copiii l-au întrebat pe preşedintele CJ Alba ce vârstă are, care este povestea preferată, la ce şcoală a învăţat…

Ion Dumitrel le-a citit copiilor povestea „Trăistuţele fermecate”, iar apoi copiii au vorbit despre ultima poveste citită: „Fram, ursul polar”.
Întâlnirea lui Ion Dumitrel (însoţit de directorul Ioan Bodea) cu copiii clasei II-a C de la Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” a fost moderată de Mioara Pop (directoarea bibliotecii), Felicia Colda, bibliotecar, şi de învăţătoarea copiilor, Otilia Barabaş.
La final fiecare copil a primit câte o carte cu „Scufiţa roşie”, bomboane şi o diplomă de participare la proiectul Şcoala Altfel. La rândul lor, copiii au înmânat o diplomă preşedintelui CJ Alba.
Întâlnirea de la Biblioteca Judeţeană face parte din proiectul Şcoala Altfel la care Biblioteca Judeţeană participă cu diferite activităţi.
Ion Dumitrel citeste povesti

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com