Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

22 octombrie 2019 15:513 comments

 

Miercuri, 23 octombrie 2019, sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va găzdui o dublă lansare de carte a scriitorului hunedorean Ionuț Copil.

 

Începând cu orele 17:00 scriitorul îi așteaptă pe toți iubitorii de literatură la o frumoasă incursiune în Neamul lui Păcală care, așa cum afirmă chiar autorul, de data aceasta „Povestirile din Neamul lui Păcală, sunt scrieri scurte, facile modern, adaptate problemelor ce ne sâcâie în ziua de azi. Păcală nu este un bufon, Păcală este soluția atunci când, apparent, nu există soluție. Păcală este în fiecare din noi, este cheia supraviețuiri noastre prin vremuri”.

 

Cea de-a doua carte propusă de același autor este Halo care vine ca o urmare firească a Manualului ducând povestea observatorului mai departe. Conținutul cărții este construit pe două axiome: degenerarea indusă de foc și analiza informației cuantificate în materie. Cititorii interesați de psihologie, spiritualitate, permaculture, symbolism și biologie vor fi surprinși să constate că vor găsi toate acestea în cartea Halo a autorului Ionuț Copil.

 

Activitatea 4.9 Lansare de carte este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar intrarea la eveniment este liberă. Cei cărora autorul le va stârni interesul, vor putea achiziționa cartea cu autograf.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com