Ovidiu Scridon, invitatul special de la Cafea cu poezie

14 martie 2013 15:530 comments

 

Silvan ScridonDacă e joi este Cafea cu poezie. Întâlnirea din 14 martie a beneficiat de prezenţa lui Ovidiu Scridon, însoţit de partenerul său de scenă, albaiulianul Silvan Stâncel. O întâlnire prilejuită de turneul naţional „Pentru Ea” care cuprinde şi Alba Iulia.

Ovidiu Scridon a venit în calitate de poet, el prezentându-şi volumul „Portretul unui gând” (prima sa carte, care nu întâmplător este dedicată mamei).

Născut la Târnăveni, viaţa l-a purtat prin ţară dar şi în America, a văzut multe, a trăit multe experienţe. A absolvit Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti. În 2007 s-a întâlnit cu Silvan Stâncel în Tabăra Prometheus organizată de Nicu Alifantis pentru tinerii muzicieni. Încet s-a legat o prietenie care s-a transformat şi într-o colaborare muzicală. Deşi există o diferenţă de vârstă şi de stil între cei doi, proiectul Silvan Stâncel-Ovidiu Scridon funcţionează bine de 3 ani de zile. În 2012 cei doi au susţinut 80 de concerte. În 2013 urmează alte zeci de concerte, dintre care unul mai special într-un renumit teatru londonez.

„Eu nu sunt poet, dar încerc să devin un artist”, a declarat Ovidiu Scridon, recitând apoi din propriile poezii, pe acompaniamentul prietenului său, Silvan.

Joi după-masă, Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon concertează la Teatrul Prichindel, de la ora 17.30. Vorba lui Dan Diaconescu Direct: Nu rataţi concertul! Nici nu ştiţi ce pierdeţi!

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com