Regal de poezie şi expoziţie de artă plastic, la BookLand

19 iulie 2012 13:400 comments

Evenimentele culturale se ţin lanţ la BookLand. Ineditul târg urban de carte a ajuns în Alba Iulia marţi, 17 iulie, şi va poposi până la sfârşitul săptămânii, în centrul comercial Alba Mall. Ca de obicei, pregătit cu un playlist de peste 9.000 de titluri de carte, muzică şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, BookLand îi aşteaptă pe toţi albaiulienii la o întâlnire distractivă cu cartea, presărată cu nenumărate surprize, oferte şi tombole.
În cadrul Caravanei BookLand, la Alba Mall vor fi expuse până duminică, lucrările de pictură ale artiştilor plastici Floare Muntean şi Livia Bar, dar şi sculpturile artistului Giuseppe Rotta.
Pentru că toate epocile şi oraşele au poeţii lor, BookLand încearcă să aducă pe scenă, în faţa publicului, toate talentele contemporane, pentru a fi cunoscute de către toţi iubitorii de cultură. Astfel, vineri, 18 iulie, de la ora 19:30, pe scena BookLand din Alba Mall sunt aşteptaţi scriitorii Aurel Pantea, Cornel Nistea, Gheorghe Dăncilă, Mircea Stâncel, Ieronim Munteanu, pentru a susţine un recital de poezie şi proză.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com