Reprezentanții USR Alba au vestit venirea primăverii

2 martie 2020 18:177 comments

 

 

Așa cum este firesc, în fiecare an, la începutul lunii martie, gândurile tuturor domnilor se îndreaptă mai mult ca oricând spre minunatul și eternul feminin, spre fiicele, soțiile și mamele nostre, în fața cărora avem datoria să ne plecăm fruntea cu deosebit respect și să le sărutăm mâna.

Cu această ocazie, reprezentanții USR Alba, oameni care cred în România de mâine și în adevăratele valori morale ale neamului nostru, și-au arătat, în aceste zile, prețuirea față de cele care ne-au dat viață si ne poartă de grijă în fiecare zi. Alături de ei s-au aflat lideri ai organizației, dintre care-i amintim pe: Beniamin Todosiu (președintele USR Alba și candidatul formațiunii la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba) sau Gabriel Pleșa (candidatul USR Alba Iulia la funcția de primar al municipiului reședință de județ). Reprezentanții USR au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor întâlnite pe stradă, în mai multe localități ale județului nostru, dorindu-le din tot sufletul mulți ani cu sănătate și numai bucurii!

Mărțișorul, după cum se știe, este un simbol românesc străvechi care marchează venirea primăverii și, astfel, biruința vieții și a luminii. Suntem siguri că anul acesta el  va reprezenta și pentru România începutul unei noi perioade, debarasată de vechile metehne care au condamnat-o la neputință și subdezvoltare.

Uniunea Salvați România, asemenea unui vesel mărțisor, promovează renașterea și noul pentru societatea românească, o societate în care cinstea, dreptatea și prosperitatea trebuie să devină obligatorii.

Vă dorim un sincer „La mulți ani cu sănătate!” și o primăvară frumoasă!

 

 

Biroul de Presă al USR Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com