Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon în concert la Londra

10 aprilie 2013 13:532 comments

Silvan

La finalul turneului naţional „Pentru Ea”, artiştii Silvan Stâncel & Ovidiu Scridon au primit o onorantă invitaţie de a concerta în data de 13 aprilie 2013 la Teatrul Watersmeet din Londra. Un concert din cadrul acestui turneu naţional l-am avut şi la Alba Iulia, o frumoasă combinaţie de chitară flamenco, pop, folk sau fusion.

„Concertul de la Londra a venit cât se poate de firesc. Suntem foarte onoraţi cu atât mai mult cu cât e vorba despre un concert independent, iar oamenii vin special pentru noi. Turneul pe care îl finalizăm este o experienţă muzicală şi de viaţă minunată. Am cunoscut nenumăraţi oameni interesanti şi am primit noi invitaţii. Suntem la ora actuală în discuţii pentru a concerta în Italia şi sperăm să concretizăm în această direcţie. Volumul „Portretul unui gând” şi albumul „Într-o zi” a lui Ovidiu Scridon au fost foarte bine primite peste tot”, a declarat Silvan Stâncel.

La rândul său, Ovidiu Scridon a spus: „Deja pregătim următoarea serie de concerte, ocazie cu care vom promova primul album a lui Silvan Stâncel, „Blondă sau brunetă”. În ceea ce priveşte concertul de la Londra suntem bucurosi şi încântaţi că ni se întâmplă. Muzica noastră ajunge din nou peste graniţele ţării într-un mod firesc şi aşteptăm cu inima deschisă interacţiunea cu publicul de acolo. Vom cânta în limba română, vom cânta muzică instrumentală dar nu numai… Am convingerea că totul va fi minunat”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com