Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor concerta în Italia

27 mai 2013 14:422 comments

SilvanÎn prima zi a lunii iunie artistul albaiulian Silvan Stâncel şi colegul său Ovidiu Scridon (originar din Turda) vor susţine un concert în oraşul italian La Spezia. Concertul va avea loc în cadrul celei de-a cincea ediţii a evenimentului transdisciplinar Settimana dell’Accoglienza, organizatori fiind Provincia di La Spezia, Comune di Santo Stefano Magra, Centro Solidarietà Immigrati, Centro Commerciale „La Fabbrica” ed E.Leclerc Conad şi L’Associazione Culturale „Dacia”- onlus – La Spezia. Tema centrală a evenimentului din La Spezia o reprezintă integrarea între comunităţi prin intermediul specificităţilor culturale.
Silvan a declarat „Iată că după concertul recent din Londra şi suita de peste 20 de concerte din martie a.c. lucrurile se leagă şi mai departe. Recent am primit o invitaţie de a cânta în Slovacia şi totodată mai multe invitaţii în România. Ştim că pe 1 iunie în Italia vor fi mulţi străini şi suntem încântaţi că vom avea astfel ocazia să străbatem din nou graniţele ţării noastre. Vom duce cu noi volumul de versuri „Portretul unui gând” şi albumul „Într-o zi” ale lui Ovidiu Scridon”.
La rândul său, Ovidiu Scridon a spus: „De fapt concertul pe care-l vom susţine pe 1 iunie în Italia este pentru noi un preambul al turneului pe care-l vom face acolo în luna noiembrie a acestui an acolo; un turneu cu mai multe concerte în câteva oraşe italiene. Toate aceste concerte, ca şi cele care vor urma în această vară, plină pentru noi, fac parte din turneul de promovare al albumului „Blondă sau brunetă”, produs de Libis Braşov, al colegului meu de scenă Silvan Stâncel, unul dintre cei mai talentaţi chitarişti flamenco din România”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com