Teatrul Skepsis, la Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri

12 iulie 2012 16:110 comments

În perioada 13-15 iulie, Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia la prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineri „Orfeu”. Festivalul este organizat de Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni şi va prezenta publicului spectacole realizate de trupe din Bucureşti, Cluj, Giurgiu, Medgidia şi Alba Iulia.
La preselecţie au fost invitate să participe trupe de teatru tinere, componenţii având vârsta între 15-35 ani. Grupul Skepsis a trecut de preselecţia la care au participat trupe din toată ţara, fiind admis în Festival cu piesa de teatru „Jubileul”, de A.P. Cehov.
Organizatorii vor acorda trofee, diplome şi premii în bani, juriul va fi alcătuit din reputaţi actori şi regizori, profesori ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti, personalităţi ale vieţii culturale, specialişti de prestigiu ai instituţiilor de profil din ţară.
Să notăm că şi această prezenţă la Festivalul de la Otopeni se înscrie în demersul de promovare a proiectului înfiinţării teatrului comunitar Skepsis în Alba Iulia. (I.B.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com