Trupa Riddim Colony cântă în Spaţiile RYMA

30 august 2012 16:330 comments

Vineri, 31 august, începând cu ora 21:00, în Spaţiile RYMA din Cetatea Alba Iulia va avea loc un concert deosebit, un concert raggae cu trupa Riddim Colony din Ungaria. Va fi un un show live cu o trupă considerată numărul 1 în Europa la ora actuală pe stilul raggae autentic, ne asigură organizatorii evenimentului.
Prezenţa celor de la Riddim Colony la Alba Iulia are loc în urma unei invitaţii pentru a participa la petrecerea Full Moon Party din Spaţiile RYMA. Organizatorii spun că este vorba de o petrecere în stil thailandez, cu diferite stiluri de muzică pe parcursul întregii nopţi, cocktail-uri gigantice (buckets cocktails) şi oameni pictaţi cu culori fluorescente.
Trupa din Ungaria este formată din 7 membri, având 3 trompete, un vocalist şi două voci feminine.
După concertul Riddim Colony, pe scena de la RYMA vor mai performa DJ-ii autohtoni DJ MaPax şi DJ Legy, care vor asigura ambianţa muzicală a petrecerii până dimineaţa.
Riddim Colony are un repertoriu de piese originale, dar şi piese internaţionale, într-o combinaţie de dance hall şi raggae care ne aduce aminte de pionierii muzicii raggae şi în special de Bob Marley.
Preţul unui bilet: 10 lei.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com