PAMFLETUL ZILEI:STENOGRAMA SECRETA

26 mai 2015 09:060 comments

Convorbire între Victor Viorel Ponta zis și Mititelul Titulescu și liderul spiritual – guru Adrian Năstase. Pentru cei care contestă autenticitatea discuției anunțăm că pot asculta caseta originală dacă se au bine cu Președintele Băsescu.

A.N. – Dragă Victoraș, așa nu mai merge! Când m-am trezit dimineață, pantofiorii mei de vânătoare nu erau lustruiți cum se cuvine! Chiar vrei să te iau la pumnișori?

V.V.P. – Schiau, schiau, schiau, am greșit. Am stat toată după-amiaza să vă cos paiete pe noul furou pe care vi l-a cumpărat Daciana din leafa ei amărâtă de câteva zeci de mii de euro și am uitat că astăzi mergeți la vânătoare de pitulici!

A.N. – Asta nu e tot, Viorel! Zăhărelul pe care mi l-ai pus în cafeluța cu lăptic era așa de amar, că mi s-a făcut gurița ca o cireșică atunci când am sorbit!

V.V.P. – Schiau , scherlau, scherlau, iertare! Din greșeală, în loc de zahăr am folosit laxativul domnului Iliescu. Acum înțeleg de ce mi-a zis să-i pun și un supozitor, ca să poată zâmbi relaxat la emisiunea tv unde era invitat să moțăie.

A.N. – Nu căuta scuze ieftine, Victoraș, că te dau pe mâna lui Mitrea și doar știi ce pățești când pune ăla mâna pe manivelă! Când ies din jacuzzi vreau ca pantofii să străluceasca! Sa-mi pregătești și pufoaica aia cu volănașe, c-am auzit că se răcește vremea.

V.V.P. -Schiau, schiau, scherlau, schelalalu, am înteles, șefu’ săru’ mâna, să trăiți! O singură dorință aș avea la dumneavoastră. Când mai veniți pe la sediul PSD, nu mă mai puneți să vă pup mâinile și să stau în genunchi. Cei care cred că eu sunt șeful partidului au început să-și dea coate și să bârfească!base1

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com