HOROSCOPUL ZILEI(10 decembrie)

10 decembrie 2020 06:001 comment

  

VARSATOR ( 20 Ianuarie-18 Februrie)

Unul zice prietenilor: -Din partea mea, pot sa arunce tot alcoolul din oras în lacul din apropiere!
-De ce? Ai devenit antialcoolic? -Nu! Scafandru…Veti resi sa obtineti maximul de profit posibil in orice circumstanta fie ea cat de nefavorabila! Sunteti un adevarat diplomat!E foarte posibil chiar sa fiti consultat de catre prieteni aflati in impas.

PESTI( 19 Februarie-20 Martie)

Un evadat se întoarce seara înapoi în închisoare. Un reporter îl întreaba: – De ce v-ati întors la închisoare? – Mai bine aici decât acasa! – Cum asa?! – Nu intru bine, pe usa casei si nevasta-mea îmi zice: “Pe unde îmi umbli! Ai evadat deja de 8 ore…     O sa ajungeti foarte rapid la concluzia ca nu aveti nevoie atat de libertate cat aveti nevoie de putina linsiste.E clar ca sunteti extenuat!

BERBEC( 21 Martie-19 Aprilie)

O blonda îsi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei îi spune ca se afla în perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificand la sfarsitul zilei, el vede ca în prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km. Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, îi spune:
– Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi?
– Stiti, cu fiecare zi sînt din ce în ce mai departe de galeata!Pe masura ce avansati in proiectul pe care l-ati demarat comstatati ca lucrurile se complica.Sunteti tentat sa abandonati dar partenerii nici nu vor sa auda de asa ceva.

TAUR (20  Aprilie-20 Mai)

Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sa-l rasplateasca, comunitatea îl trimise într-o excursie în Hawaii.
Cand ajunse în camera de hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea întinsa în pat. Revoltat, pune mana pe telefon si suna acasa:
– Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea? Sunt rabin. Asta e o dovada crasa de nesimtire si lipsa de respect!
Auzind acestea, tanara, rusinata, începu sa se îmbrace. Dupa ce terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adresa:
– Tu unde pleci? Nu pe tine sunt suparat!Faceti putin scandal, dar numai de forma! In sinea dumneavoastra sunteti extrem de multumit de turnura pe care au luat-o lucrurile!

GEMENI (21 Mai- 20 Iunie)

La spital, unul il intreaba pe chirurgul sef: – Doctore, e adevarat ca pe mine ma vor opera studentii?
– Da, studentii. – Si daca nu ma opereaza corect?! – O sa le punem o nota mai mica.Aveti mari emotii si pe buna dreptate.Sunteti in situatia in care depindeti de priceperea altora si asta va da un sentiment de neliniste

RAC (21 Iunie-22 Iulie)

Un ardelean e oprit de un politist, care îi spune: – Dati-mi numele si prenumele. – Ai înnebunit? Si pe urma cum ma mai numesc?Intrati intr-un nic conflict cu o persoana publica si veti ajunge in situatia ingrate de a cere ajutorul autoritatilor.Pana la urma, lucrurile se vor rezolva satisfacator.

LEU (23 Iulie-22August)

Unul se confeseaza unui nou coleg de birou:Sunt casatorit de 20 de ani si mereu îndragostit de aceeasi femeie. – Mi se pare un lucru admirabil! – Dar si periculos… Daca afla nevasta-mea, ma omoara!Ascundeti cateva amanunte atunci cand va veti prezenta unei noi cunostinte si bine facetiE mult mai prudent asa

FECIOARA (23 August-22 Septembrie)

Viitoarea soacra îsi întreaba viitorul ginere: – Am auzit ca i-ai facut ficei mele o cerere în casatorie. Cum de nu m-ai întrebat pe mine înainte? – Pai nu am stiut ca ma iubiti si dvs!S-ar parea ca exista o persoana care va admira, ca sa spunem doar atat, din umbra si care azi isi ia inima in dinti si e gata s ava faca o marturisire.

BALANTA (23 Septembrie-22 Octombrie)

Iata ce putea fi citit intr-un jurnal intim: “Zilnic, sute de femei stau la coada sa poata ajunge la mine”!”, Ionut, 25 ani, casier Lidl.”Astazi aveti tendinta de a va supraestima si de a incerca in mod nejustificat sa cresteti in ochii persoanei iubite.Feriti-va de “momentul adevarului!

 

SCORPION( 23 Octombrie- 21 Noiembrie)

Un batranel se prezinta la comisia de înrolare. – Vreau sa ma înrolez ca voluntar. – Citi ani aveti?
– Saptezeci. – Cam batran pentru un soldat… – N-aveti decat sa ma înrolati ca general!Nu sunteti exrem de pretentios, dar se pare ca cereti mai mult decat vi se poate oferi!O zi al carei final v ava gasi profund dezamagit!

SAGETATOR  ( 22 Noiembrie-21 Decembrie)

Un detinut primeste o scrisoare de la sotie. Vazându-l, un coleg de celula îl întreaba: -Te vad cam necajit. Vesti proaste de acasa? -Da. Nevasta-mea îmi scrie ca-mi reda libertatea…Demersurile pe care le faceti pentru a va castiga putina autonomie nu prea dau roade.Persoana de care depindeti va continua sa tina cu mana forte lesa care va limiteaza miscarile

CAPRICORN(22 Decembrie-19 Ianuarie)

Un betiv facut pulbere se suie într-un taxi si spune: -Sofer,la gara.  -Dar suntem la gara.
Betivul spune suparat: -Uite 50 dar data viitoare sa nu mai mergi asa tare ca am rau de viteza Am putea spune ca sunteti total deposit de viteza cu care lucrurile se misca in jurul dumneavoastra.Este o perioada in care va adaptati mai greu

Zodie favorizata azi :Sagetator

Posibil ca un mic castig material neasteptat s ava faca azi o mare bucurie.Aveti insa grija, banii usor castigati se duc la fel de usor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com