Pamfletul zilei:Discursul tovarasului Dirzu cu prilejul Halloweenului Muncitoresc!

31 octombrie 2016 16:050 comments

discdirzuPrin mijoloace gazetaresti am reusit sa punem mana pe discursul lui Dirzu de maine,ce va fi tinut intr-o fabrica dezafectata transformata in club, cu ocazia Halloweenului Muncitoresc

Stimati tovarasi si pretini

De la aceasta inalta tribuna a va zic ca am venit in fata dumneavoastra sa-mi anunt decizia ferma de a ramane in fruntea Organizatiei PSD Alba!Oricate suturi in poponet mi-ar trage ALDE Alba, raman neclintit!( Aplauze furtunoase.Se scandeaza “De la Tisa pan’ la Nistru/ Dirzu-i bun de prim-ministru!, Il vom vota pe Ionel / Fiindca are muschi pe el! “ si “De la opinca la vladica/Noi votam cu Ionica!” Urale .Se lanseaza porumbei.)

Doresc sa va spun ca nu va fi usor.Fiara imperialista va incerca sa suceasca mintile romanilor trecuti de 18 ani, dar neajunsi la andropauza folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite.Injuraturi de mama si de Plescoi.Se scandeaza: “Murim, luptam / Pe Udrea n-o votam! Pupezele din Plescoi/ Sa treaca la maturoi!” si “Nutzy Udrea nu uita / Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu ma voi lasa batut.(Indelungi aplauze.Urale. Se scandeaza: “Dirzu, Dragnea  si cu Dej/ Au bagat spaima’n burghezi!, Dirzu  si poporul rus /Libertate ne-au adus! “ si “ Chiar de da damblaua-n noi / N-o sa-i votam pe ciocoi!”)

Am sa arunc lactatele  si ma voi implica in lupta politica incepand chiar de azi!(Aplauze prelungite.Ovatii.Urale.Se lanseaza baloane rosii.Se scandeaza: “Dirzu -PSD!”)

Vom invinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale in delir.Aplauze in cascada.Ovatii.Se danseaza samba si Lambada.Apoi totul va culmina cu un urias Dans al Pinguinului)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com