PAMFLETUL ZILEI:PACHETE DE SERVICII MEDICALE

10 iulie 2017 09:200 comments


Odată cu amnistierea isteţilor care oricum nu aveau de gând sa  plateasca CASS, Guvernul reglementează şi categoriile de asigurări medicale după cum urmează:
PACHETUL ULTRA: Luat tensiunea din doi în doi ani. Comunicat  rezultatul contra şpagă.Prescris un tratament contra  şpagă substanţială.
PACHETUL PREMIUM: Conţine o vizită gratuită la medic, dar numai pentru pacienţii trecuţi de 150 de ani, o clismă pentru care bolnavul plăteşte doar jumătate, jumătatea cealaltă fiind achitată tot de către el  la a două vizită care nu mai e gratuită pentru că e taxată dublu.
PACHETUL BONUS.Examinare gratuită dar numai din priviri şi de la mare distanţă.Recomandarea unui specialist se face numai dacă pacientul da dovadă că ştie să mişte din urechi.
PACHETUL EXTRA.Control aproape  gratuit la fiecare 50 de ani, internarea se face numai dacă ţi-ai adus de acasă medici şi spital.
PACHET OPŢIONAL.Dacă nu eşti bolnav, poţi primi la schimb serviciile unui instalator, tinichigiu auto sau croitor, după caz.
PACHET DE BAZA.Medicul îţi da o broşură în care găseşti câteva reţete de colivă şi adresa a cel puţin trei firme care se ocupă de servicii funerare!
PACHETUL PONTA: Ai asigurate oricâte intervenţii chirurgicale poţi duce  în Turcia , cu spitalizare la un hotel de 14 stele şi cu plata de către stat a transportului, dar numai dacă te numeşti Victor Viorel Ponta şi eşti soţul Dacianei.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com