PAMFLETUL ZILEI:Testamentul lui Basescu

12 iulie 2017 08:483 comments

TESTAMENTUL LUI BĂSESCU
Am aflat adevărul, dragi cititori! Înscrierea lui Băse în PMP este doar o fumigenă menită să-i ascundă adevăratele intenţii.Iată ce document ne-a parvenit: Dragă Nutzy, dragi fiice, nepoate, dragă nevastă, drag Boc, maidanez Corcodel şi drag Popor Român,
Când veţi citi aceste rânduri, eu voi fi hăt departe, în Republica Moldova a cărei cetăţenie o voi fi fost deja obţinut. În România, dacă nu eşti preşedinte, nu mai e de trăit. Chelnerii sunt nepoliticoşi, nu te bagă în seamă şi se întorc cu comanda după ce nu mai ţi-e sete. Experienţa pe care-am avut-o recent la o terasă din Mamaia când chelnerul mi-a adus whiskey-ul deja băut m-a hotărât. Plec! Plec, dar nu înainte de a-mi face următorul testament:
Elenei Udrea îi las carneţelul cu conturi secrete spre bună gospodărire, ca să nu se mai vaite că nu-i ajung banii pentru poşete Louis Vuitton şi alte rochiţe Gucci.
Fiicelor mele nu le mai las nimic, că am văzut că se descurcă.
Le las nepoatelor  mele întreagă mea biblioteca şi am de la ele doar rugămintea să coloreze şi cărţile pe care le-am început eu, dar prins cu treburile de stat de la Cireşica n-am mai apucat să le termin!
Soţiei îi las toţi banii agonisiţi cu trudă din vânzarea flotei, precum şi case, terenuri şi vile de care ştie ea.
Lui Emil Boc îi las trusa cu care-mi făcea pantofii şi o coasă nou-nouţă primită în dar de la preşedintele Botswanei, singurul dar primit de la un şef de stat pe care n-am reuşit să-l schimb pe whiskey.
Îi las căţelului meu favorit, Maidanezeul Corcodel, o rentă de 400 de kilograme de Chappy plus un abonament la un select bordel pentru căţei din Paris.
Ţie, popor român, nu mai am ce să-ţi las aşa că îţi lansez urarea mea preferată: SĂ TRĂIŢI BINE, că doar nu mă doare gura.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com