UCIS CU SANGE RECE DE CATRE UN BENEFICIAR AL “RECURSULUI COMPENSATORIU” DIN ALBA!

14 ianuarie 2019 18:410 comments

Un tânăr de 25 de ani a murit, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, după ce a fost înjunghiat în timpul unui scandal izbucnit între două grupuri de tineri într-un club.

Scandalul sângeros a avut loc într-un club din Mediaş și izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri.

Un tânăr de 25 de ani a murit, astăzi, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, după ce a fost înjunghiat în timpul unui scandal izbucnit între două grupuri de tineri într-un club.

Scandalul sângeros a avut loc într-un club din Mediaş și izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri.

La un moment dat, tinerii au fost scoș din club de forțele de ordine, iar scandalul a continuat în stradă.

Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Tânărul a intrat în șoc hemoragic din cauza cantității mari de sânge pierdut și nu a mai putut fi salvat.

Scena crimei arată îngrozitor la câteva ore de la teribilul eveniment. Prietenii tânărului au aprins mai multe lumânări în locul în care acesta a fost ucis. Suspectul a fost prins de poliţiştii din Alba, în baza informaţiilor furnizate de către poliţiştii IPJ Sibiu, în zona localităţii Blaj. Bărbatul va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com